"Her Şey Dahil" programına katılan Ahmet Maranki'ye, soru sormak isteyen ve tedavilerinden olumlu sonuçlar alan binlerce izleyicinin canlı yayına bağlanma isteği, kanalın telefonlarının kilitlenmesine sebep oldu.

“En Başarılı Bilim Adamı” ödülüne sahip Prof. Dr. Ahmet Maranki, kozmik bilim ve sağlıklı yaşam formülleriyle Show TV’de yayınlanan “Her Şey Dahil” programına konuk oldu.

Dünyaca ünlü bilim adamı Prof. Dr. Ahmet Maranki, Alişan ve Çağla Şıkel’in sunduğu “Her Şey Dahil” programında yoğun ilgiyle karşılandı. “Sürdüğünüz kokular ve taktığınız takılar sağlığınızı nasıl etkiler, kanseri önlemek için neler yemeliyiz?” gibi konulara değinen Maranki, canlı yayına bağlanan seyircilerin sorularına yanıt verdi.

Programa canlı telefon bağlantısıyla katılan merhum Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli ve sanatçı Safiye Soyman, Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini belirterek, kendisini tebrik etti.

54 dev eserin yazarı, büyük bilimsel araştırmaların öncüsü Maranki, günde 2 öğün yemek yenilmesi gerektiğinin altını çizdi.